Kontakt

Espen Kamøy Furuseth
Brand Manager Neuroscience
Takeda Norge AS
+47 924 88 333
espen.furuseth@takeda.com

Marianne Rekdal Jensen
Account Lead Neuroscience NO 
Takeda Norge AS
+47 959 36 192
marianne.jensen@takeda.com

Kjell Skaar
Account Lead Neuroscience NO
Takeda Norge AS
+47 909 56 803
kjell.skaar@takeda.com

Takeda Norge AS

Drammensveien 852
1383 Asker
+47 66 76 30 30

 

Medisinske spørsmål

For helsepersonell svarer vi på spørsmål om våre reseptpliktige legemidler og kan gi medisinskfaglige råd.

Vi gjør oppmerksom på at vi som legemiddelfirma ikke har anledning til å gi medisinskfaglige råd til pasienter og pårørende. Vi har ikke anledning til å svare på spørsmål om våre reseptpliktige legemidler til andre enn helsepersonell.

Takeda informasjon:
+47 800 800 30

Åpningstider er:
Mandag, onsdag og torsdag 10-12
Tirsdag og fredag er stengt.

E-post infonorge@takeda.com
Vi kan hjelpe deg med: Spørsmål om våre legemidler og handelsvarer f.eks. om bruk, dosering, innholdsstoffer, virkninger, interaksjoner.

Rapportering av bivirkninger

Dersom du vil rapportere en bivirkning på et av Takedas legemidler, kan dette gjøres direkte til Legmiddelverket

Du kan også sende informasjon om hendelsen til vår avdeling for legemiddelovervåking: DSO-NO@takeda.com

Om Takeda

Takeda er et globalt forsknings- og innovasjonsdrevet farmasøytisk selskap med hovedkontor i Japan. I vår forskning fokuserer vi hovedsakelig på fire terapeutiske områder; onkologi, gastroenterologi, sentralnervesystemet og sjeldne sykdommer. Vi gjør også målrettet forskning innen plasmabaserte behandlinger og vaksiner.

Gjennom vår omfattende forskningsportefølje fokuserer vi på å utvikle legemidler som skal bidra til å gjøre en forskjell i menneskers liv. Våre medarbeidere samarbeider med partnere innen helsesektoren i over 80 land og regioner, for å forbedre livskvaliteten til pasienter verden over. For ytterligere informasjon, besøk www.takeda.no.

Takeda AS i Norge er et datterselskap til Takeda Pharmaceuticals Company Limited.

Vi vet at fremtiden ligger i spesialiserte medisiner som er rettet mot komplekse og uløste helseproblemer. Med ny kunnskap er det mulig å lage spesialtilpasset behandling for pasientgrupper som ikke får god nok behandling i dag.

Takeda i Norge har kontor i Asker utenfor Oslo. Takeda har en lang tradisjon og en sterk posisjon i Norge. Det skyldes at Takeda kjøpte Nycomed i 2011, som har vært en ledende aktør i norsk legemiddelindustri og en viktig del av nordmenns hverdag i over 140 år. Selskapet har skapt, utviklet og produsert flere av landets mest kjente legemidler. Den arven bygger Takeda videre på når vi jobber for bedre helse og et friskere Norge.

Tilbake til topp